Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 14 вересня 2022, 17:10

Козицький принесе феншуйну радість вайфаю у лікарні та школи

Максим Козицький

Максим Козицький розпорядився створити робочу групу для облаштування пристроями Wi-Fi укриттів в лікарнях і школах.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 348/0/5-22ВА від 8 вересня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився створити робочу групу для облаштування укриттів медичних закладів і закладів освіти мережею інтернет та Wi-Fi. 

"З метою облаштування укриттів медзакладів та закладів освіти мережею Інтернет та Wi-Fi пристроями зобов'язую створити робочу групу для облаштування укриттів медичних закладів і закладів освіти мережею Інтернет та Wi-Fi пристроями та затвердити її склад" – йдеться у розпорядженні.

Робочу групу очолив заступник голови Львівської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександр Кулепін. До складу робочої групи також увійшли: директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска, директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОВА Орест Чемерис, директор департаменту розвитку бізнесу Львівської філії АТ "Укртелеком" Олег Задвірний.

Крім цього, Козицький визначив управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА відповідальним за координацію роботи робочої групи.

Нагадаємо, 8 вересня, за результатами наради у Львівській ОВА, було вирішено забезпечити інтернет-зв'язком та Wi-Fi пристроями усі укриття медичних закладів і закладів освіти, що знаходяться на території Львівської області.

Додамо, станом на 17 серпня із 1130 шкіл у Львівській області укриття мають 999, а у 894 закладах дошкільної освіти наявні 388 укриттів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.