Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 12 вересня 2022, 14:57

На Львівщині затримали держреєстратора за зміну прав власності на багатоповерхівку

затримання

Державний реєстратор незаконно перереєстрував право власності на житловий будинок в одному з сіл області.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці затримали львів'янина, державного реєстратора, який незаконно змінив інформацію у Державному реєстрі прав на нерухоме майно.

"Підозрюваний, перебуваючи на посаді державного реєстратора, несанкціоновано змінив у Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень інформацію щодо багатоквартирного житлового будинку, розташованому в одному з сіл Львівського району" – наголосили у поліції.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.