Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Вольський

Фб Вольського

Вівторок, 13 вересня 2022, 11:34

Мер Жовкви отримав науковий ступінь доктора філософії

Олег Вольський

Олег Вольський захистив дисертацію та отримав науковий ступінь доктора філософії.

Про це повідомив міський гоова Жовкви Олег Вольський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Мер Жовкви Олег Вольський захистив дисертацію у Львівському нацональному університеті імені Івана Франка та отримав науковий ступінь доктора філософії за спеціальністю "Політологія".

Успішно захистив дисертацію на тему: "Місцеве самоврядування в умовах децентралізації влади: порівняльний аналіз на прикладі Республіки Польща та України". Отримав науковий ступінь доктора філософії за спеціальністю "Політологія".

 Так завершились 4 роки навчання в аспірантурі" – написав Вольський.

Зазначимо, Олег Вольський здобув перемогу на виборах голови Жовківської ОТГ у 2020 році. Він став наймолодшим головою ОТГ в Україні, здобувши перемогу на виборах у віці 25 років. На вибори мера Вольський балотувався як самовисуванець.

Раніше Вольський працював головним спеціалістом у Міністерстві фінансів України, був волонтером, громадським діячем. Олег Вольський політолог за освітою.

У 2020 році Вольський задекларував 223 441 грн доходу, а у січні-липні цього року йому нарахували 480 тисяч гривень заробітної плати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.