Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Форум видавців у Львові

Четвер, 15 вересня 2022, 13:32

У Львові оприлюднили програму цьогорічного BookForum

Форум видавців у Львові

Стала відома повна програма 29-го львівського Форуму видавців, який проходитиме у двох форматах.

Про це повідомляє Форум видавців на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівський BookForum 2022, який проходитиме 6-9 жовтня у Львові у форматі онлайн та офлайн, оприлюднив програму заходу та його учасників.

Зокрема, участь у 29-ому BookForum візьмуть Філіп Сендс, Генрі Марш, Ювал Ной Харарі, Джонатан Літтель, Ніл Гейман, Майкл Катакіс, Олександр Михед, Севгіль Мусаєва, Олена Стяжкіна, Вадим Карп'як та багато інших.

"Основне завдання BookForum 2022 – на міжнародному рівні порушити питання покарання російських пропагандистів нарівні з військовими злочинцями та сприяти організації міжнародного трибуналу для замовників і виконавців найбільшої війни в Європі з часів Другої світової. Упродовж чотирьох днів гості Форуму шукатимуть зрозумілі алгоритми дій, дискутуючи на такі теми:

- про те, як війна в Україні змінить Європу говоритимуть Філіп Сендс, Тетяна Огаркова, Володимир Єрмоленко та Міша Ґленні;

- про імперіалізм та ідентичність спілкуватимуться Олена Стяжкіна, Абдулразак Гурна, Ігор Померанцев, Лідія Качо, Джон Лі Андерсон;

- про пропаганду та покарання пропагандистів обговорюватимуть Філіп Сендс, Бруно Масаеш, Пітер Померанцев, Люба Цибульська, Емма Вінберг" – наголосили організатори BookForum 2022.

З повною програмою Львівського Book Forum 2022 можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, 28 BookForum проходив у двох форматах: онлайн та офлайн. Як повідомляли Варіанти раніше, програма фестивалю налічувала 120 подій, 250 учасників, зокрема – 25 іноземних авторів з 21 країни світу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.