Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Четвер, 15 вересня 2022, 16:54

Центр зайнятості Львівщини оприлюднив вакансії з найвищою зарплатою

Центр зайнятості

У базі вакансій обласного центру зайнятості середній розмір заробітної плати становить 9,7 тисячі гривень.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на сьогодні, 15 вересня, середній розмір заробітної плати, зазначений працедавцями у вакансіях, становить 9,7 тис. грн.

Натомість найвищу зарплату – 45 тис. грн – пропонують машиністам крана автомобільного, на 15 тис. грн менше – машиністу автогрейдера.

У Кам’янка-Бузькій районній філії центрузайнятості є вакансія для водія автотранспортних засобів, зарплата – 35 тис. грн.

У Пустомитівській районній філії на 30 тис. грн шукають менеджерів (управителів) на автомобільному транспорті, машиніста установки самоклейних плівок, слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування та водіїв автотранспортних засобів (міжнародні перевезення).

Працедавці Радехівщини запрошують на роботу економіста, якому готові платити 40 тис. грн, а слюсарю з ремонту сільськогосподарських машин і устаткування, трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва гарантують 30 тис. грн.

На таку ж зарплату можуть розраховувати механізатори (докери-механізатори) комплексної бригади на навантажувально-розвантажувальних роботах у Трускавці та водії автотранспортних засобів у Кам’янці-Бузькій.

Дещо менша винагорода – 25 тис. грн – очікує на машиніста каротажної станції, машиніста механічного котка (Львівський МЦЗ), агронома (Самбірський МРЦЗ), інженера-конструктора, водія автотранспортних засобів (Пустомитівська РФ ЛОЦЗ) і вантажника (Радехівська РФ ЛОЦЗ).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.