Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Леся Кобецька

Фб Кобецької

П'ятниця, 16 вересня 2022, 10:22

Кобецька очолила третє ТМО Львова

Леся Кобецька

Лесю Кобецьку, яка до цього очолювала управління охорони здоров'я Львівської міськради, призначили керівницею третього ТМО Львова.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 16 вересня, депутатку Львівської обласної ради від Самопомочі Лесю Кобецьку, яка до цього очолювала управління охорони здоров'я Львівської міськради, призначили керівницею Львівського територіального медичного об’єднання №3.

Натомість виконувати обов’язки керівника управління охорони здоров’я міськради буде її заступниця Ірина Хрущ.

"Мав честь сьогодні вранці разом з Євген Бойко представити Лесю Кобецьку новою керівницею Львівського територіального медичного об’єднання №3. До сьогодні пані Леся очолювала управління охорони здоров'я Львівської міської ради" – написав Москаленко.

 

Зазначимо, Леся Кобецька на місцевих виборах-2020 пройшла до Львівської обласної ради від партії "Самопоміч".

З березня 2021 року її призначили керівницею управління охорони здоров'я Львівської міськради, а до цього вона працювала директоркою з лікувальної роботи у КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова". У 2011-2016 роках Кобецька була спеціалісткою управління охорони здоров'я Львівської міськради.

У 2020 році Кобецька задекларувала 429 тисяч гривень зарплати та рахунок у банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.