Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 16 вересня 2022, 12:25

На проспекті Чорновола облаштують ресторан з терасою на даху

візуалізація

Виконком дозволив реконструювати приміщення на проспекті В. Чорновола, 95/99 під ресторан з терасою.

Сьогодні, 17 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Молтеск" нежитлових приміщень під ресторан на проспекті В. Чорновола, 95/99 у Львові.


Згідно із містобудівною документацією, висота ресторану буде 13,05 метри, він матиме 3 поверхи з терасою, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки залишається існуючим.

"Йде мова про реконструкцію сформованого у радянський час об'єкту, зокрема реконструкцію фасадної частини даного закладу харчування" – наголосив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

Земельна ділянка, на якій знаходиться ресторан, належить до зони Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Молтеск" зареєстроване з 2019 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Власниками фірми є львів'янка Руслана Рачук та мешканець Любомиля Волинської області Василь Богуш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.