Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пасовища на Львівщині

Вівторок, 20 вересня 2022, 16:02

Козицький виділив майже два мільйони на поліпшення громадських пасовищ двох ОТГ Львівщини

пасовища на Львівщині

На поліпщення громадських пасовищ на території Давидівської та Заболотцівської ОТГ спрямували 1,8 мільйона гривень з обласного бюджету.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького  № 356/0/5-22ВА від 16 вересня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився субвенцію з обласного бюджету в 1 860 829 грн перерахувати для Давидівської та Заболотцівської ОТГ на заходи з поліпшення громадських пасовищ.

"Затвердити розподіл субвенції із спеціального фонду обласного бюджету місцевим бюджетам області на 2022 рік за "Інші субвенції з місцевого бюджету" "Поточні трансферти органам державного управління інших рівнів" у сумі 1 860 829 гривень на заходи з поліпшення громадських пасовищ" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, Давидівська сільська територіальна громада отримає 704 259 грн, а Заболотцівська сільська територіальна громада – 1 156 570 грн.

Козицький доручив департаменту фінансів Львівської ОВА здійснювати фінансування видатків з урахуванням затвердженого розподілу, а голів Давидівської та Заболотцівської сільських територіальних громад забезпечити цільове використання коштів.

Нагадаємо, у квітні Максим Козицький вніс зміни до програми підтримки та розвитку сільського господарства Львівщини на 2022 рік, згідно з якими у цьому році фінансування програми становитиме 26,475 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.