Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Трускавець

Середа, 21 вересня 2022, 11:53

У Трускавці відкриють макаронну фабрику

Трускавець

Трускавецька міськрада передасть колишню котельню під цех з виготовлення макаронів.

Про це повідомляє Трускавець міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 20 вересня, на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна Трускавецької міської ради депутати прийняли рішення передати колишню котельню на вул. Коцюбинського, 12 у місті під цех з виготовлення макаронів.

Йдеться про приміщення площею 518,3 кв.м, яке з 2017 року не використовується за призначенням.

"Приміщення площею 518,3 кв.м не використовується за призначенням, адже у 2017 році місто повністю завершило перехід на автономне опалення, тож в житловому секторі централізованого опалення не потрібно. На засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності  та майна, яке відбулося 20 вересня, це питання розглядалося поряд з десятком інших і отримало підтримку" – наголосили у міськраді Трускавця.

Додамо, Дрогобицький долотний завод отримав нових інвесторів, а компанія Time&Space у Стрию оголосила про розширення бізнесу з італійським партнером.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.