Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Седіло

Середа, 21 вересня 2022, 11:30

Козицький та Садовий так закохалися у депутата Седіла, що не хочуть відпускати його з облради

Микола Седіло

Львівська облрада не припинила депутатські повноваження Миколі Седілу, який вже більше семи місяців перебуває за кордоном.

Вчора, 20 вересня, на сесії Львівської обласної ради депутати не підтримали рішення про дострокове припинення повноважень депутата Львівської обласної ради VIII скликання від Європейської Солідарності, голову комісії з питань комунального майна облради Миколи Седіла.

"За" проголосували 39 депутатів, що є недостатньо для прийняття рішення.

Зазначимо, на початку серпня голова Львівської облради Ірина Гримак заявила, що Микола Седіло ще у травні написав заяву про складання депутатських повноважень.

За даними львівських ЗМІ, майже з самого початку широкомасштабної війни РФ проти України Седіло перебуває за кордоном. Він виїхав з країни вже після введення воєнного стану та заборони на виїзд чоловікам віком від 18 до 60 років.

Нагадаємо, Микола Седіло на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Європейська Солідарність, офіційно – член цієї партії. Був депутатом облради попереднього скликання – у 2015 році на місцевих виборах переміг у Миколаївському районі від політичної партії Блок Петра Порошенка Солідарність (39,41% голосів, 53 округ).

Седіло є приватним підприємцем, власником ТзОВ "Кам-Транс", що займається вантажним транспортом, спільно з львів'янкою Маріною Фречкою.

У 2020 році Седіло збільшив свою готівку з 6 мільйонів гривень до 15 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.