Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

П'ятниця, 23 вересня 2022, 13:02

На Львівщині передбачили понад 40 мільйонів на ремонт житла для переселенців

Львівщина

З обласного бюджету на ремонт закладів для тимчасового проживання переселенців виділили понад 42 мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Сьогодні, 23 вересня, у межах програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області, з обласного бюджету на ремонт закладів для тимчасового проживання внтрішніх переселенців виділили 42,3 млн грн.

Зокрема, кошти спрямують на:

- включення додаткових 5 закладів, які після проведення ремонтних робіт, зможуть забезпечити додаткових 660 місць для проживання переселенців: ВСП "Вишнянський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування"; ДНЗ "Меденицький професійний ліцей"; недіюче приміщення КНП Добромильської міської ради "Добромильська районна лікарня"; КЗ ЛОР "Підкамінський психоневрологічний інтернат"; КЗ ЛОР "Підбузький геріатричний пансіонат";

- фінансування установ, які вже ремонтують в межах програми.

У підсумку планують відремонтувати 29 закладів, що забезпечить створення додаткових 3359 місць для проживання переселенців.

Загальний обсяг фінансування з обласного бюджету – 199,5 млн грн, з них 17,5 млн грн – допомога Малопольського воєводства Республіки Польща, 9,1 млн грн – субвенція обласному бюджету з бюджетів Стрийської та Червоноградської міських, Меденицької та Івано-Франківської селищних громад.

Нагадаємо, у Львівській області на понад 600 гектарів землі планують збудувати нове житло для переселенців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.