Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Трускавець

П'ятниця, 23 вересня 2022, 14:18

У Трускавці замінять каналізаційні колектори, споруджені ще в 1960-х роках

Трускавець

Виконком затвердив проведення санації колекторів дощової каналізації на вул. Стебницькій.

Про це повідомила Трукавецька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 23 вересня, виконавчий комітет Трускавецької міської ради надав дозвіл на виконання робіт з санації колекторів дощової каналізації на вул. Стебницькій.

Як наголосили у міськраді, йдеться про про каналізаційні колектори в районі Стебницького кільця, споруджені ще в 1960-х роках. За весь час їхнього існування серйозною санацією колекторів, камер та труб ніхто не займався.

"На території колишньої автостоянки навпроти колишнього "Технолюксу" розпочалося масштабне будівництво, і власники зацікавлені у вирішенні питання з каналізуванням. Замовлена підрядна організація провела дослідження та розпочала чистку. Виявилося, що прохідність трубопроводів погіршена через забиття акумуляторами, ковдрами, залишками палет та іншим сміттям, повно каміння та намулу, утворилися нарости, а труби підтікають. Було виявлено порушення при монтажних роботах із встановлення цих труб, тобто 60-літньої давності. Не дивно, що дорогу в районі Стебницького кільця при сильних дощах постійно затоплює" – наголосили у Трусавецькій міськраді.

Для вирішення цієї проблеми у міськраді планують використати гофровані спеціальні труби з Італії. Камери встановлять таким чином, що можна буде здійснювати постійний моніторинг.

Зроблять всі роботи за кошти інвестора. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.