Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

енергозбереження

Понеділок, 26 вересня 2022, 11:49

На Львівщині профінансують 18 проєктів з підвищення енергоефективності

енергозбереження

На впровадження 18 проєктів з підвищення енергоефективності у громадах області спрямували 17 мільйонів гривень з обласного бюджету.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького  № 359/0/5-22ВА від 19 вересня 2022 року.

Максим Козицький затвердив перелік проєктів територіальних громад Львівської області, де у 2022 році впроваджуватимуться заходи з підвищення енергоефективності.

"З метою забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів та альтернативних видів палива об’єктами бюджетної сфери зобов'язую затвердити перелік проєктів територіальних громад Львівської області, де у 2022 році впроваджуватимуться заходи з підвищення енергоефективності в рамках Комплексної програми підвищення енергоефективності, енергозбереження та розвитку відновлюваної енергетики у Львівській області на 2021-2025 роки" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, загальна вартість фінансування 18 проєктів з підвищення енергоефективності становить 40 299,032 тис. грн, з обласного бюджету на це спрямують 17 025,844 тис. грн.

Департаменту фінансів адміністрації Козицький доручив внести відповідні зміни до показників обласного бюджету на 2022 рік та здійснювати фінансування видатків з урахуванням внесених змін.

Нагадаємо, у квітні Козицький вніс зміни до програми підвищення енергоефективності на 2022 рік, а 16 березня українську енергосистему офіційно приєднали до Єдиної енергосистеми Європи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.