Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 26 вересня 2022, 12:06

У одному з парків Львова затримали розповсюджувача наркотиків

наркотики

У Львові поліцейські затримали наркозбувача, який здійснював закладки в одному із міських парків.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В одному з парків Львова правоохоронці затримали 26-річного львів'янина, причетного до розповсюдження "амфетаміну".

"22 вересня під час відпрацювання території обслуговування правоохоронці виявили в одному з парків міста чоловіка, який поводився підозріло. При поверхневому огляді у нього було виявлено 42 пакунки з речовиною, схожою на "амфетамін", також встановлено, що зловмисник встиг зробити 6 закладок" – наголосили у поліції.

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили: пакет вагою близько 400 грамів з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину "амфетамін", зіп-пакет з речовиною рослинного походження, схожою на "канабіс", фасовані пакети із наркотичними та психотропними речовинами, готові до розповсюдження, а також електронні ваги та інші речові докази.

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.