Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Meest

Meest

Прес-реліз,   Вівторок, 27 вересня 2022, 11:10

Вихід на найбагатший ринок світу: Meest запускає логістичні послуги для продажу товарів у США

Meest

Компанія допоможе українським підприємцям зі зберіганням, пакуванням, доставкою та поверненням товарів в Америці.

Міжнародна поштово-логістична група компаній Meest запускає Fulfilment – набір логістичних інструментів, що надають компаніям поза межами США можливість продавати товари на одному з найбільших ринків світу.

Працює сервіс наступним чином: потрібна партія товару відправляється з країни бізнесу в США на склад Meest, а вже звідти, за запитом клієнта, компанія розсилає його дрібними партіями та поодинокими замовленнями на конкретні адреси кінцевих споживачів в Америці. Це надає бізнесу – зокрема, українському – можливість повноцінно працювати в США. Навіть якщо фізично магазин або виробництво знаходяться в Україні, доставка товарів у США займатиме лише кілька днів.

Новий сервіс охоплює весь цикл доставлення товарів, серед послуг: 

  • Прийняття товару на склад Meest та його маркування;
  • Зберігання товару під постійним відеоспостереженням;
  • Пакування замовлень; 
  • Доставка товару кінцевим клієнтам упродовж 2-5 діб;
  • Владнання заявок щодо повернення замовлень;
  • Ведення обліку товарів. 

Сервіс Fulfilment доступний для країн з усього світу. Meest надає індивідуальне обслуговування на рідній для бізнесу мові, а також підтримує інтеграцію з маркетплейсами – Amazon, Shopify, Ebay, Etsy – та службами доставки, зокрема, US FedEx та USPS.

"Ефективно налаштувати логістику – чи не найскладніше завдання для бізнесу, що виходить на новий ринок, особливо такий конкурентний як США. Разом з новим сервісом Fulfilment ми в Meest беремо на себе весь процес управління товаром в Америці – від отримання та зберігання до пакування та доставки до кінцевого клієнта. Все, що потрібно від компанії-користувача — відправити продукцію до нашого складу" – зазначає Ростислав Кісіль, президент та засновник Meest. 

Щоб приєднатися до сервісу, компанії потрібно створити обліковий запис на сайті Meest, підписати контракт на фулфілмент, задекларувати найменування та кількість продукції – та безпосередньо надіслати її до складу в США. Meest не виставляє обмежень щодо мінімальної кількості чи ваги товару.

Поштово-логістична компанія пропонує 30 діб тестового періоду та безоплатного зберігання продукції на складі. Відмовитися від послуги Fulfilment можна в будь-який момент без додаткових витрат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.