Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Татомир

Фб Татомира

Четвер, 29 вересня 2022, 11:58

Міграційну службу Львівщини очолив новий керівник

Юрій Татомир

Юрій Татомир став керівником Міграційної служби Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Державної міграційної служби України.

Заступник голови Державної міграційної служби України Сергій Донський представив колективу нового очільника ГУ ДМС у Львівській області Юрія Татомира.

У міграційній службі зазначили, що Львівщина є та залишається передовою областю за кількістю оформлених паспортів.

"ID-картка та закордонний паспорт містять у собі біометричні дані громадянина, що відкриває безліч можливостей для людини. Головним управлінням, понад 10 років, удосконалюються не лише процеси оформлення таких документів, але й уміння працівників" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Юрій Татомир навчався у Львівському національному університеті імені Івана Франка, здобув освіту юриста. Працював на посаді заступника прокурора Львівської області. Крім цього, він здійснював діяльність як громадський монітор та керівник регіональної групи національного превентивного механізму уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а також займався адвокатською практикою. 

Крім цього, Татомир є засновником адвокатського об'єднання "Панасенко, Татомир і партнери", а також був заступником прокурора Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.