Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Борислав

П'ятниця, 30 вересня 2022, 11:35

Борислав вступив до асоціації Карпатський Єврорегіон-Польща

Борислав

Депутати Борислава прийняли рішення про вступ міста до асоціації "Карпатський Єврорегіон-Польща".

Про це повідомила пресслужба Бориславської міської ради.

Вчора, 29 вересня, на сесії Бориславської міської ради депутати затвердили рішення про вступ до асоціації "Карпатський Єврорегіон-Польща", який дозволить розробляти й реалізовувати спільні ініціативи, заходи, проєкти, програми та стратегії транскордонного співробітництва.

Участь у подібних асоціаціях є важливим елементом у розширенні можливостей для залучення коштів Євросоюзу.

"В цьому році було прийнято рішення про розширення асоціації, до якої входили раніше входили Польща і Словаччина. Як повноправних членів асоціації вирішили приєднати й представників України. Завдяки дружній комунікації нашому місту було запропоновано вступити до неї" – наголосив міський голова Борислава Ігор Яворський.

За його словами, за участь в асоціації повинні були б сплачуватись членські внески, але правління асоціації на своєму засіданні прийняло рішення, що до моменту закінчення війни, а також на період відбудови інфраструктури, українські представники, які будуть членами цієї асоціації, членські внески сплачувати не будуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.