Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підприємство на Львівщині

Понеділок, 3 жовтня 2022, 12:11

На Львівщині виділили майже півтора мільйона гривень на підтримку релокованих підприємств

підприємство на Львівщині

З обласного бюджету передбачили 1,4 мільйона гривень для релокованих підприємств та ще 14 мільйонів на обладнання для харчової промисловості.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 406/0/5-22ВА від 27 вересня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділити з кошти для підтримки підприємств області у рамках програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану.

"З метою забезпечення підтримки бізнесу у Львівській області зобов'язую затвердити рішення експертної комісії в рамках Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану про переліки суб’єктів підприємницької діяльності для надання безповоротної фінансової допомоги" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, 1,4 млн грн передбачили на підтримку організації фінансово-господарської діяльності підприємств, які здійснили переміщення виробничих потужностей на територію Львівської області з інших регіонів України.

Також на закупівлю обладнання підприємствам харчової, легкої, машинобудівельної промисловості виділили 14 729 446 грн.

Козицький доручив департаменту фінансів Львівської ОВА здійснювати фінансування видатків в межах затверджених бюджетних призначень, а департаменту економічної політики – забезпечити цільове та ефективне використання коштів.

Нагадаємо, станом на 26 липня 193 підприємства завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.