Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

dbr.gov.ua

Понеділок, 3 жовтня 2022, 13:54

На Львівщині організаторам переправляння чоловіків через кордон загрожує 10 років ув'язнення

хабар

В області судитимуть учасників злочинної групи, яка переправляла військовозобов’язаних за кордон.

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

Працівники ДБР завершили досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт щодо організаторів та учасників групи, які незаконно переправляли через кордон військовозобов'язаних чоловіків.

"Створили та очолили групу громадянин України та державний інспектор одного з відділів митного оформлення. Зловмисники залучили до своєї діяльності ще двох інспекторів прикордонної служби та одного мешканця Жовкви.

Цивільні члени групи шукали охочих незаконно виїхати за кордон і отримували 6 тисяч доларів з особи. Потім чоловіків спеціальним транспортом довозили до кордону із Польщею, де інші учасники схеми з-поміж посадовців митниці та прикордонників пропускали їх через кордон" – йдеться у повідомленні.

Працівники ДБР задокументували 4 факти незаконного переміщення чоловіків, від яких зловмисники отримали 24 тисячі доларів.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.