Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святослав Паламар

radiosvoboda.org

Середа, 5 жовтня 2022, 11:33

Захиснику Азовсталі з Львівщини присвоїли звання Герой України

Святослав Паламар

Президент присвоїв звання Герой України захиснику "Азовсталі" Святославу Паламарю, який родом з Львівщини.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Герой Україн п'ятьом захисникам "Азовсталі" яких нещодавно звільнили з російського полону. Серед них нагороду отримав Святослав Паламар з позивним "Калина", який родом з Миколаєва Львівської області.

Зокрема, найвищою державною нагородою відзначили командира окремого загону спеціального призначення Нацгвардії "Азов" Дениса Прокопенка та його заступника Святослава Паламаря, який родом з Миколаєва Стрийського району.

Нагородили також в. о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергія Волинського, старшого офіцера "Азова" Олега Хоменка і командира 12-ї бригади НГУ Дениса Шлегу.

Нагадаємо, 21 вересня в рамках обміну з російськими окупантами вдалося звільнити 215 українських захисників, серед них 10 іноземців та 108 бійців "Азову". Росії, натомість, повернули кума Володимира Путіна Віктора Медведчука і 55 російських окупантів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.