Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

демонтаж дитячого майданчика

city-adm.lviv.ua

Четвер, 6 жовтня 2022, 12:16

У парку Франка на місці дитячого майданчика облаштують ігрову зону

демонтаж дитячого майданчика

У парку Франка розпочали демонтаж дитячого майданчика, на місці якого встановлять ігрову зону "Лис Микита".

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

У парку Івана Франка розпочали демонтаж дитячого майданчика, на місці якого планують встановити ігрову зону "Лис Микита".

Як розповіли у ЛКП "Зелений Львів", яке опікується майданчиком, зараз триває демонтаж старих ігрових елементів. На ці роботи піде два дні. Ще кілька днів потрібно для того, щоб підготувати територію – прибрати, вирівняти ділянку тощо. І вже приблизно за тиждень можна буде розпочинати встановлення нових елементів.

"Новий майданчик буде унікальним і безпечним. Створюють його за мотивами найвідомішого дитячого твору Івана Франка "Лис Микита". Тут передбачені різноманітні ігрові елементи: гойдалки, балансири, лазанки тощо. Виготовив їх німецький виробник Матіас Гьопфнер, який спеціалізується на дитячих майданчиках з натурального дерева. За рівнем якості і безпеки вони відповідають німецьким стандартам" – йдеться у повідомленні.

У департаменті містобудування додали, що профінансує роботи приватний підприємець.

Нагадаємо, у серпні цього року виконавчий комітет Львівської міської ради погодив облаштування парку ім. І. Франка. Йдеться про реставрацію ротонди, облаштування нових доріжок, фонтану з плесом та стилізувати дитячий майданчик під казку Івана Франка "Лис Микита".

Всі витрати за розроблення проєктно-кошторисної документації ремонту парку бере на себе ТзОВ "Ринок "Шувар", власником якого є депутат Львівської міськради від "Самопомочі" Роман Федишин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.