Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Понеділок, 10 жовтня 2022, 12:57

По Україні випустили понад 80 ракет

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України понад 80 ракет.

Про це повідомляє Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 11:40 год, починаючи з 6.00 год ранку 10 жовтня, по території України російські окупанти випустили понад 80 ракет різних типів з усіх напрямків, зокрема з акваторії Чорного моря та з Каспійського регіону.

Протиповітряною обороною Повітряних Сил у взаємодії з підрозділами ППО Сухопутних військ було збито близько 45 ракет.

"Застосовуються високоточні крилаті ракети наземного, морського та повітряного базування. Х-101, Х-555 окупанти запускають з району Каспію із одинадцяти літаків-ракетоносців стратегічної бомбардувальної авіації Ту-95 та Ту-160. Крилаті ракети "Калібр" – із кораблів у Чорному морі.

ОТРК "Іскандер" наземного базування – з різних напрямків. Також ворог застосовує ракети зенітних ракетних комплексів С-300 та РЗСВ "Торнадо-С" – йдеться у повідомленні.

Крім того, протиповітряною обороною знищено 9 із 12 дронів-камікадзе Shahed-136.

Зазначимо, станом на 11:00 год по території Львівської області російські окупанти випустили 15 ракет. На Львівщині зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури.

На Львівщині зафіксували перебої з електропостачанням, водою та інтернетом. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено роботу міських ТЕЦ та знеструмлена частина Львова.

Також через перебої енергопостачання та повітряну тривогу сьогодні у львівських школах відмінили навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.