Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Вузлівський спиртзавод

spfu.gov.ua

Вівторок, 11 жовтня 2022, 16:44

Спиртзавод у Червоноградському районі продали за понад 200 мільйонів

Вузлівський спиртзавод

Фонд держмайна продав Вузлівський спиртзавод за 235 мільйонів гривень львівській фірмі.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях продало у системі ProZorro Вузлівський спиртовий завод, що знаходиться на вул. Шевченка, 7 у селі Вузлове Червоноградського району.

Аукціон стартував 11 жовтня, участь у ньому взяли три компанії. Переможцем обрали ТзОВ "Італі Фром", що запропонувало найвищу ціну у 235 596 896,99 грн, а початкова вартість Вузлівського спиртзаводу становила 23 558 486,66  грн. 

До складу "Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" входять, зокрема, адмінбудинки, спиртопідвали, артсвердловини, солодовня, котельня, спиртосховища, депо, протирадіаційне укриття, тощо, які знаходяться на 5 земельних ділянках загальною площею у понад 12,7 га.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Італі Фром" зареєстроване у Львові з 2020 року, займається оптовою торгівлею фруктами й овочами. Власником фірми є львів'янин Тарас Стабрин.

Нагадаємо, Вузлівський спиртзавод вперше намагалися продати у грудні 2021 року за 333 млн грн київській фірмі ТзОВ "Гольцварен", створеній у 2020 році львів'янином. Однак угоду про продаж так й не підписали, а Фонд держмайна оголосив повторний аукціон з продажу спирзаводу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.