Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дуб у парку Франка

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 14 жовтня 2022, 13:07

У Львові збережуть дуб, якому 280 років

дуб у парку Франка

У парку ім. І. Франка збережуть 280-річний дуб та встановлять огородження навколо дерева.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 13 жовтня, на засіданні виконавчого комітету міськради прийняли рішення про збереження вікового дерева у парку ім. І. Франка.

"Є віковий дуб, якому орієнтовно 280 років. Звісно, ніхто не ідеальний в такому віці, але він відповідає умовам аварійності. Дуже важливо зберігати такі дерева. Ми для цього вирішили провести ряд заходів, які можуть його убезпечити.

Також передусім, важливо мати систему страхування від різних наслідків, які можуть завдати дерева та їх падіння. Ми пропонуємо її розробити до кінця року" – зазначила начальниця управління екології та природних ресурсів Львівської міськради Олександра Сладкова.

Виконком доручив ЛКП "Зелений Львів" встановити огородження навколо цього дерева, а також Галицькій районній адміністрації встановити дорожній знак "Заборона паркування" поблизу дерева.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.