Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

призовна кампанія

П'ятниця, 14 жовтня 2022, 16:15

Козицький проводитиме приписку галичан 2006 року народження

призовна кампанія

Максим Козицький розпорядився провести приписку українців до призовних дільниць області у 2023 році.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 444/0/5-22ВА від 7 жовтня 2022 року.

Максим Козицький прийняв рішення про підготовку та проведення приписки громадян України до призовних дільниць області у 2023 році.

 "З метою взяття громадян на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення їх особистих якостей зобов'язую начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки зобов'язати районні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, відділи районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки провести в січні-березні 2023 року приписку громадян України 2006 року народження до призовних дільниць за місцем проживання" – йдеться у розпорядженні.

Також Козицький доручив затвердити план заходів щодо забезпечення підготовки та проведення приписки в області.

Зокрема, до 2 листопада 2022 року потрібно затвердити персональний склад районної комісії з питань приписки громадян, порядок її проведення, а до 22 жовтня – виділити до складу комісій з питань приписки психолога.

До 1 грудня необхідно визначити медичні заклади Львова та районів області для медичного обстеження і лікування призовників.

Додамо, на початку жовтня президент Володимир Зеленський скасував осінній призов і відтермінував демобілізацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.