Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 18 жовтня 2022, 09:50

У Львові прощатимуться з п'ятьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львів

Сьогодні у Львові прощатимуться з Героями Валерієм Хорошевим, Юрієм Леньком, Назарієм Чигінем, Максимом Мокловичем, В’ячеславом Волгіним.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 18 жовтня, Львів прощатиметься з бійцями 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування "Захід" Сухопутних військ ЗСУ Назарієм Чигінем та Валерієм Хорошевим, з бійцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ В’ячеславом Волгіним, бійцем військової частини А4574 Юрієм Леньком, бійцем військової частини А4279 Максимом Мокловичем, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Чин похорону відбудеться у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі, лиш Назарія Чигіня – у рідному Запитові.

Об 11.00 год розпочнеться Чин похорону Валерія Хорошева, Юрія Ленька, Назарія Чигіня та Максима Мокловича, об 11.30 год – міська церемонія прощання на площі Ринок.

О 15.00 год відбудеться Чин похорону В’ячеслава Волгіна, о 15.30 год – міська церемонія прощання на площі Ринок.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.