Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

Вівторок, 18 жовтня 2022, 16:25

З вулиць Дрогобича заберуть рекламні штендери

Дрогобич

На території Дрогобицької ОТГ планують заборонити використання рекламних штендерів.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

На території Дрогобицької ОТГ триває процес впорядкування зовнішньої реклами. Зокрема, найбільше на пішохідних зонах розміщено штендерів, які ще називають "спотикачами".

Як наголосили в управлінні інвестицій та економічного розвитку Дрогобицької міськради, такі носії реклами найперше заважають пішоходам, проїзду спецтехники для прибирання пішохідних зон, а у вітряну погоду недостатньо закріплені конструкції можуть травмувати людей або ж пошкодити техніку чи автотранспорт.

"На нашу думку, такий формат реклами давно віджив. З розвитком бізнесу та кількості торгових точок важко уявити як будуть виглядати вулиці міста, якщо кожен поставить такий штендер біля свого комплексу чи магазину. Також вони створюють незручності пішоходам та комунальним службам.

Раніше використання рекламних штендерів ми намагались впорядкувати за допомогою положення про порядок розміщення зовнішньої реклами у Дрогобичі, фактично прописуючи відстані від приміщення та розміри штендерів. Але це рішення не дало очікуваного результату" – зазначила керівниця відділу економіки Дрогобицької міськради Леся Лазунда.

За її словами, відповідний проєкт рішення про заборону розміщення штендерів планують розглянути на черговому засіданні виконкому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.