Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 21 жовтня 2022, 09:50

У Львові прощатимуться з чотирма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львів

Сьогодні у Львові прощатимуться з Героями Дмитром Фіалкою, Михайлом Іваніківим, Романом Чабаном та Ігорем Марченком.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 21 жовтня, Львів прощатиметься з бійцями 125-ої окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Михайлом Іваніківим та Романом Чабаном, бійцем Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор" Дмитром Фіалкою, бійцем 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ Ігорем Марченком, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Об 11:00 год розпочнеться Чин похорону Михайла Іваніківа, Романа Чабана та Ігоря Марченка, об 11:30 год – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

О 14:00 год розпочнеться міська церемонія прощання з Дмитром Фіалкою. Поховають Героя на Янівському цвинтарі на єврейській дільниці за іудейською традицією. Родина просить не купувати штучних вінків та живих квітів, адже за їхньою традицією підходять лише сухоцвіти.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.