Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво водопроводу у Краківці

loda.gov.ua

П'ятниця, 21 жовтня 2022, 13:01

У Краківці завершили будівництво водопроводу

будівництво водопроводу у Краківці

У смт Краковець Яворівського району завершили будівництво водопроводу вартістю 1 156,839 тисячі гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Вчора, 20 жовтня, департамент паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА передав в експлуатацію Яворівській територіальній громаді новозбудований водопровід у смт Краковець.

"Смт. Краковець розташоване на території Яворівського району Львівської області, населення якого в основному користується водою із криниць, яка не відповідає санітарним нормам та перевищує вміст заліза в 1,5 раза, а отже потребує централізованого водопостачання" – зазначили у департаменті.

За кошти обласного та місцевого бюджетів в сумі 1 156,839 тис. грн збудували 4000 м водопровідних мереж для водопостачання об’ємом 22,2 м³/добу.

Забезпечення водопостачанням передбачають не тільки для населення у понад 55 домогосподарств, але також і для Краковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та підприємців, які у майбутньому будуть інвестувати у район.

На сьогодні всі будівельні роботи по водогону завершили, під’єднали лічильники, провели гідравлічні випробування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.