Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ремонт у музеї Івана Франка

Фб музею

Середа, 26 жовтня 2022, 12:00

У музеї Франка в Нагуєвичах декомунізували радянську плитку

ремонт у музеї Івана Франка

У музеї Івана Франка в заповіднику "Нагуєвичі" завершили ремонт підвальних приміщень для укриття туристів.

Про це повідомляє Державний історико-культурний заповідник "Нагуєвичі" на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Літературно-меморіальному музеї Івана Франка Державного історико-культурного заповідника "Нагуєвичі" завершився поточний ремонт підвальних приміщень для укриття туристів.

Зокрема, було проведено заміну радянської плитки на нову.

"За кошти обласного бюджету вдалося завершити ремонт електрощитових підвальних приміщень, колишніх підвальних складів, коридорів та сходової клітки, а також встановити крани з теплоподачею води та водовідведення.

Проведено заміну радянської плитки на нову, а також здійснено креативний ремонт стін у стилі старої цегли, яка тим самим модернізувала приміщення і для виставкового ефекту в майбутньому. Водночас модернізовано систему електрощитових, а також замінено освітлення. Замонтовано нові дверні конструкції купейного типу та вмонтовано нові дверні коробки" – йдеться у повідомленні.

Вартість проекту становила 400 000 грн.

Крім цього, у музеї також завершили систему модернізації вентиляції, очисної системи каналізації та дринажування, очистили стару систему опалення з води на термостійкий тосол, а також укріпили вікна підземелля захисними мішками із піском.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.