Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пилосос

Прес-реліз,   Середа, 26 жовтня 2022, 11:50

Компактні пилососи – моделі та характеристики

пилосос

Для підтримання належної чистоти в оселі потрібен пилосос. 

Крім стандартних пристроїв, корисними в побуті можуть бути малогабаритні пилозбірники. Невеликі розміри та мінімальна потужність роблять їх економними й універсальними помічниками по дому. Вони можуть знадобитися для чищення шаф, полиць, меблів та автомобілів. 

Компактні пилососи можуть бути основним або допоміжним пристроєм для прибирання. Вони бувають ручні, вертикальні, універсальні або спеціального призначення. Відмінною рисою таких пилососів є економне споживання електроенергії. Малогабаритний пилосос у Львові має попит серед любителів порядку, тому виробники техніки пропонують різноманіття моделей на українському ринку. Розглянемо деякі з них детальніше.

Philips PowerGo FC8240/09

Це класичний тип пилососа з компактним корпусом заокругленої форми. Завдяки ергономічній будові він легкий та комфортний в прибиранні. Має вертикальну і горизонтальну стійку. Серед основних характеристик:

  • потужність 750 Вт;

  • об’єм мішка 3 л;

  • сухий тип прибирання.

Завдяки змінним насадкам такий пристрій може слугувати для чистки різних поверхонь. Зокрема, ламінату, килимового покриття чи текстилю.

Roidmi Z1 Air

Ручний вертикальний пилосос для сухого прибирання. Такі пристрої працюють без дротів на акумуляторі й витримують до 60 хвилин активної роботи. Він складається з основної конструкції вагою 1,55 кг зі змінними насадками. Плюси такої техніки в тому, що він:

  • тихо працює;

  • швидко заряджається;

  • потужна система фільтрації;

  • місткий пилозбірник.

При цьому пилосос споживає 350 Вт, що відчутно економить електроенергію.

Gorenje MVC 72 FW

Ручний пилосос для сухого прибирання або збору рідини. Такий портативний пристрій має вагу 0,7 кг і свободу від дротів. Часто використовується на кухні або для прибирання автомобілів. Основні характеристики:

  • споживана потужність 55 Вт;

  • змінні насадки;

  • можливість кріплення на стіну.

Ручний пилосос тримає заряд до 15 хвилин безперервної роботи, але цього зазвичай достатньо для задач, які він має вирішувати.

Dirt Devil DD767-1 Blade 24В

Ручний вертикальний тип пилососа, призначений для сухого прибирання. Має змінні насадки:

  • турбощітка;

  • щілинна насадка;

  • для пилу.

Має 24 Вт споживаної потужності. Такий пилозбірник зручний для прибирання стелі або підлоги під ліжком чи диваном. 

Лінійка компактних пилососів відрізняється мінімальними розмірами, завдяки чому техніка споживає менше енергії. Це робить її зручнішою і економною у використанні. Завдяки свободі від дротів таку техніку зручно брати в авто або доглядати за м'якими меблями в домі. Крім того, такі пилососи простіше зберігати, оскільки вони займають менше простору. Більшість вертикальних та ручних моделей кріпляться на стіну. Такий компактний пилозбірник стане відчутним помічником в побуті. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.