Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 10:52

На Львівщині призупинили аварійні відключення світла

Львів

Сьогодні у Львові та області не впроваджуватимуть аварійні відключення електроенергії.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні, 28 жовтня, на території Львівської області наразі нема потреби вводити аварійні відключення електроенергії.

"Станом на ранок п'ятниці, 28 жовтня, графік аварійних відключень у Львові та області не застосовується" – йдеться у повідомленні.

У "Львівобленерго" наголосили, що графік аварійних відключень вводять не планомірно, а виключно за розпорядженням державної компанії НЕК "Укренерго" відповідно до оперативної ситуації в енергосистемі України.

"Тому спрогнозувати впровадження графіку заздалегідь практично неможливо. Вказівка про його застосування може з'явитися будь-коли. У разі впровадження графіку енергетики додатково інформуватимуть про це" – пояснили у "Львівобленерго".

Нагадаємо, з 25 жовтня на Львівщині запровадили віялові відключення електроенергії для населення й частині мешканців Львова та області вимкнули світло.

З 26 жовтня "Львівобленерго" розробило графік аварійних відключень та поділило територію області на чотири групи за графіками вимкнення електроенергії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.