Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Вівторок, 25 жовтня 2022, 11:02

На Львівщині ввели віялові відключення електроенергії

Львівобленерго

У області запровадили віялові відключення електроенергії для населення.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні, 25 жовтня, на території Львівської області вводяться віялові (аварійні) відключення електроенергії для населення

"Сьогодні з 9:20 год згідно з розпорядженням головного диспетчера РДЦ Західного регіону НЕК "Укренерго" введена перша черга (група) віялових (аварійних) відключень на Львівщині для населення. Віялові відключення введені у всіх районах області та частково у Львові, орієнтовно 3% від загальної потужності" – наголосили у "Львівобленерго".

Інформацію про відключення можна отримати у розділі "Чому немає світла" на сайті "Львівобленерго" або за телефонами: 0-800-30-15-68; 067-333-15-68; 050-460-15-68; 093-170-15-68 та 093-170-15-68.

Про час відновлення електропостачання повідомлять додатково за інформацією "Укренерго".

Нагадаємо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об'єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом. За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції.

Через це у "Львівобленерго" наголосили, що можуть запровадити віялові відключення через велике споживання електроенергії мешканцями області.

Станом на 17 жовтня мешканці Львівщини зменшили споживання електроенергії на 10%, а з 20 жовтня для промислових споживачів Львівщини склали графік споживання електричної енергії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.