Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропідстанція на Львівщині

Четвер, 20 жовтня 2022, 10:47

На Львівщині обмежили споживання електроенергії для промисловості

електропідстанція на Львівщині

Для промислових споживачів склали графік споживання електричної енергії.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні, 20 жовтня, на території Львівської області згідно з розпорядженням головного диспетчера РДЦ Західного регіону НЕК "Укренерго" введений графік обмеження споживання електричної енергії та графік обмеження потужності для промислових споживачів.

"Всі ті промислові споживачі, які внесені до графіка — повідомлені про ситуацію та повинні виконати доведені обсяги зниження. Стосовно побутових споживачів, на цей час немає інформації про введення графіку відключень на Львівщині" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об'єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом.

За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції.

Через це у "Львівобленерго" наголосили, що можуть запровадити віялові відключення через велике споживання електроенергії мешканцями області.

У Львові задля економії електроенергії вирішили зупинити роботу фонтанів та вимкнули підсвітку на фасадах будинків, натомість вуличне освітлення вирішили залишити.

Станом на 17 жовтня мешканці Львівщини зменшили споживання електроенергії на 10%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.