Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Четвер, 13 жовтня 2022, 15:53

У Львові вимкнуть фонтани і підсвітку на фасадах будинків

Львів

Натомість вуличне освітлення не вимикатимуть.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові задля економії електроенергії зупинять роботу фонтанів та вимкнуть підсвітку на фасадах будинків. Натомість вуличне освітлення не вимикатимуть.

"Маємо переглянути свій підхід до використання електрики. Адже, з огляду на останні події в нашій державі – пошкодження електричних підстанцій ворогом, мусимо економно споживати електрику, щоб зменшити навантаження на всю енергетичну систему.

Місто, зі свого боку, задля економії електроенергії, зупинить роботу фонтанів та вимкне підсвітку на фасадах будинків. Натомість вуличне освітлення, задля безпеки, залишимо" – заявила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Також мерія закликає мешканців обмежити використання електроприладів у пікові години.

Зазначимо, у "Львівобленерго" наголосили, що можуть запровадити віялові відключення на Львівщині через велике споживання електроенергії мешканцями області.

Нагадаємо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом.

За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції, частину міста знеструмленопостраждала одна людина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.