Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Понеділок, 17 жовтня 2022, 13:28

Мешканці Львівщини на 10% зменшили споживання електроенергії

Львів

Мешканців області просять обмежити використання електроенергії у пікові години, щоб унеможливити запровадження віялових відключень.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні, 17 жовтня, починаючи з 12 жовтня, Львівська область майже на 10% зменшила використання електроенергії.

"Від 12 жовтня Львівщина зменшила використання електроенергії майже на 10%. Дякую усім жителям області, які відреагували на наш заклик і раціонально використовують електроприлади.

Внаслідок ракетних ударів по енергетичних підстанціях Львівщини електроенергію в області подають за тимчасовими схемами, тому в електромережі виник дефіцит потужності. Через великі навантаження ввечері та вранці знижується напруга в електромережі. Маємо обмежити використання електроенергії, щоб не доходило до аварійних відключень" – написав Козицький.

Мешканців області просять обмежити користування електроприладами з 8:00 до 11:00 год та з 17:00 до 23:00 год.  

Зазначимо, у "Львівобленерго" наголосили, що можуть запровадити віялові відключення на Львівщині через велике споживання електроенергії мешканцями області.

Додамо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом.

За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.