Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб А. Садового

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 16:43

Садовому шукають два дрони для польотів уві сні та наяву

Андрій Садовий

КП "Адміністративно-технічне управління" замовило квадрокоптери за 350 тисяч гривень.

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання квадрокоптерів, які переможець тендеру має поставити впродовж 8 листопада – 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартує 2 листопада, а очікувана вартість послуг становить 350 342 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру мав поставити комунальному підприємству два квадрокоптери Autel EVO II Pro Enterprise Rugged Bundle, до складу яких мають входити: пульт дистанційного керування, зарядний пристрій, кабель живлення, зарядний кабель RC, батарея, гучномовець, прожектор, стробоскоп. 

Все обладнання має бути укомплектоване інструкцією або керівництвом до використання. Гарантійний термін повинен складати не менше, ніж 12 місяців, а квадрокоптери мають бути новими.

Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.