Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

обласна премія в галузі культури

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 14:56

Собко визначив 48 номінантів, які позмагаються за обласну премію у галузі культури

обласна премія в галузі культури

Журі Львівської обласної премії 2022 року у галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури вирішили допустити до конкурсу на здобуття премії 48 номінантів у 16 номінаціях.  

Журі під керівництвом заступника голови Львівської ОВА  Івана Собка допустило до участі у другому турі всі подані пропозиції. На конкурс загалом поступило 36 проопзицій, - повідомила прес-служба Львівьскої ОВА. 

Перелік номінантів, чиї заявки допустили до другого туру, можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/9NlXXTg

Серед представлених на конкурс робіт – кіно- та фотопроєкти, виставкові проєкти, збірки поезій, переклади, монографії, дослідницькі роботи з історії, твори декоративно-ужиткового мистецтва та ін.

Загальний призовий фонд премії становить 700 тис. грн.

Наступне засідання журі відбудеться у першій половині листопада, члени журі визначать переможців конкурсу.

Минулого року призовий фонд премії становив 400 тисяч гривень. 

Конкурс на здобуття премії проводять з 2002 року. На розгляд журі подають нові оригінальні твори і роботи, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді упродовж останніх трьох років, але не пізніше як за пів року до їхнього висунення. Твори та роботи авторів подають установи/організації  культури і мистецтва – не більше одного подання в окремій номінації. Премія присуджується авторові один раз за життя.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.