Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

відключення світла

google.com

Понеділок, 31 жовтня 2022, 09:45

Екстрені відключення електроенергії повернулись

відключення світла

Сьогодні через масовані обстріли критичної інфраструктури у Львівській області вводяться екстрені відключення електроенергії.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.  

Львівобленерго наразі цю інформацію не підтвердило. 

Голова Львіської ОВА Максим Козицький згодом роз'яснив, що будуть діяти обидва графіки відключень.

"Від сьогодні на Львівщині та по всій Україні запроваджують графік погодинного відключення електроенергії. Фахівці «Львівобленерго» поділили споживачів області на 3 групи. Усі деталі на сайті «Львівобленерго».

Також, через удари по об'єктах критичної інфраструктури, до яких держава-терорист вдалася сьогодні, в Україні вводять екстрені відключення електроенергії. Про ситуацію на Львівщині повідомлю згодом", - написав він. 

Маємо з розумінням поставитись до цієї спільної для усіх проблеми, допомогти нашим енергетикам – економією та дати гідну відсіч ворогу на всіх фронтах.

Нагадаємо, сьогодні ППО збили ракету на Львівщині

Перед тим Львівобленерго повідомило про впровадження графіків планових почасових вимкнень електроенергії в області від сьогодні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.