Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електропідстанція на Львівщині

Понеділок, 31 жовтня 2022, 12:24

В Україні скасували погодинні вимкнення світла через удари по об'єктах енергетичної інфраструктури

електропідстанція на Львівщині

Нові пошкодження ускладнили ситуацію в енергосистемі України.

Про це повідомляє НЕК "Укренерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 31 жовтня, російські окупанти знову завдали масованого ракетного удару по об’єктах енергетичної інфраструктури. Нові пошкодження ускладнили ситуацію в енергосистемі України.

"Стабілізаційні графіки погодинних відключень, які були введені з 6-ї години ранку в усіх регіонах, наразі відмінені. Для ліквідації аварій, спричинених наслідками ракетних обстрілів, в окремих регіонах операторами розподільчих мереж (обленерго) введені локальні обмеження споживачів в межах областей. Надалі величина необхідного обмеження споживачів буде регулюватися залежно від поточної ситуації в енергосистемі" – йдеться у повідомленні.

В "Укренерго" закликають українців заощадливо споживати електроенергію, щоб втримати баланс в енергосистемі і не допустити аварійних пошкоджень електромереж через перенавантаження.

Нагадаємо, сьогодні сили ППО збили ракети на Львівщині. Також через масовані обстріли критичної інфраструктури у області вводяться екстрені відключення електроенергії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.