Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Юлія Думанська

Вівторок, 1 листопада 2022, 11:09

Фемініст Козловський переписав Рух на співочу дружину

Юлія Думанська

Президентом ФК Рух стала дружина Григорія Козловського Юлія Думанська. 

Про це йдеться на офіційному сайті львівського футбольного клубу Рух.

З травня 2020 року президентом ФК Рух замість Григорія Козловського стала його дружина Юлія Думанська. Натомість Козловський залишився почесним президентом клубу. 

Як заявив Козловський на скандальній пресконференції у жовтні, він офіційно пішов з посади президента Руху через те, що йому погрожували довічною дискваліфікацією й назвав УАФ організованим злочинним угрупуванням.

Зазначимо, раніше президентом клубу був львівський бізнесмен і ексдепутат Львівської обласної ради Григорій Козловський. На місцевих виборах-2020 він пройшов до Львівської обласної ради від партії Європейська Солідарність. У 2015-2020 роках він був депутатом Львівської міськради у складі партії Блок Петра Порошенка.

У червні 2022 року Львівська облрада достроково припинила його депутатські повноваження за поданою ним заявою. Як пояснювала тоді дії Козловського голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, він вирішив зайнятися іншими справами, тому в нього немає часу на депутатську діяльність.

Додамо, 24 серпня 2022 року у Львові на гру Руху з Металістом представники львівського клубу не допустили офіційного транслятора матчу – знімальну групу Setanta на стадіон, а намагалися транслювати гру через інші канали.

Через це Рух має сплатити 530 000 грн штрафу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.