Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 4 листопада 2022, 11:17

В Україні розблокували використання коштів дорожнього фонду на дороги

ремонт доріг на Львівщині

Володимир Зеленський підписав закон про розблокування використання коштів дорожнього фонду на дороги.

Про це повідомляє Finance.ua.

Президент Володимир Зеленський підписав ухвалений Верховною Радою законопроєкт № 7669 про внесення зміни до ЗУ "Про Державний бюджет України на 2022 рік", який передбачає відновлення використання коштів державного дорожнього фонду.

Зокрема, йдеться про виділення до 50% коштів дорожнього фонду на будівництво та реконструкцію міжнародних автомобільних пунктів пропуску з країнами Євросоюзу.

Згідно з законопроєктом, у 2022 році як виняток з положень статті 24-2 Бюджетного кодексу України до 50% коштів державного дорожнього фонду спрямовуються на будівництво та реконструкцію міжнародних автомобільних пунктів пропуску з країнами Європейського Союзу у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України (до цього їх можна було використовувати у першочерговому порядку лише на оборону).

Зазначимо, 21 вересня цього року нардепи ухвалили закон, яким розблокували використання дорожнього фонду на будівництво доріг у 2022 році, однак додали до нього взаємосуперечливі поправки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.