Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Rolls-Royce

Sotheby’s

Вівторок, 8 листопада 2022, 12:34

Данилко підняв на автівці Фредді Мерк'юрі 11 мільйонів для реабілітаційного центру у Винниках

Rolls-Royce

Андрій Данилко продав Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі за 11 мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Український співак та продюсер Андрій Данилко продав на аукціоні у Лондоні Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року, який належав вокалісту Queen Фредді Мерк'юрі і який Данилко придбав ще у 2013 році.

Отримані за Rolls-Royce 250 тисяч фунтів стерлінгів або 11 мільйонів гривень перерахують на потреби клініки протезування та реабілітації Superhumans Center, яка має запрацювати на базі Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи, що у Винниках, на початку 2023 року.

Це буде спеціалізована клініка протезування, реконструктивного лікування та реабілітації людей, які постраждали через воєнні дії РФ.

Зазначимо, Андрій Данилко виставив на аукціон Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі ще у жовтні цього року. За його словами, через труднощі з розмитненням, він так й не зміг ввести авто в Україну й був змушений платити за паркування машини у Лондоні.

Додамо, Superhumans Center – сучасний реабілітаційний центр, що займатиме площу 7,7 тис. м² госпіталю ім. Юрія Липи. Передбачається, що щороку центр зможе приймати до 3000 пацієнтів.

Керівниками фонду і власниками реабілітаційного центру є власник найбільшого українського порту TIS та партнер-засновник української інвестиційної компанії SD Capital Андрій Ставніцер, член наглядової ради TIS Філіп Грушко та колишня директорка фонду Олени Пінчук, а з 2014 року очільниця проєкту Віктора й Олени Пінчуків "Медсанбат" Ольга Руднєва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.