Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Клаус Екснер

Вівторок, 8 листопада 2022, 12:42

Німецький хірург Клаус Екснер прооперував у Львові 20 українських дітей

Клаус Екснер

З 1 до 5 листопада у Львові перебував з медичною місією відомий німецький пластичний хірург Клаус Екснер.

Клаус Екснер прибув до Львова на запрошення Благодійного фонду "З повною довірою". До його місії також долучилася Львівська міська косметологічна лікарня та приватна хірургічна практика ПроКосметік.  

Через ліквідацію дитячого відділення 8-ї міської клінічної лікарні Львова операції відбувалися на базі Хірургічного відділення Львівської міської косметологічної лікарні.  

Впродовж останніх років пластичний хірург Клаус Екснер проводить у Львові операції для дітей віком до 12 років. І це вже п'ятнадцятий його візит до Львова.  

Насамперед він оперує дітей з вадами обличчя (пластика блефароптозу чи опущення повік у дітей). А цього разу Клаус Екснер прооперував понад 20 дітей з 12 областей України з вадами обличчя, пухлинами обличчя та шиї. Також він проконсультував понад 30 дітей. 

Цьогоріч Клаус Екснер вже традиційно проводив свої операції разом з відомими в Україні хірургами: Василем Савчиним, Андріаною Патер, Андрієм Різником, Василем Олашиним та Андрієм Альбокріновим.

Пацієнти вдячні лікарю Клаусу Екснеру за те, що він приїздить до Львова у такий важкий час та чекають на його новий візит.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.