Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пилосмоки для будинку

google.com

Прес-реліз,   Четвер, 10 листопада 2022, 10:30

Особливості вибору багатофункціональних порохотягів для будинку

пилосмоки для будинку

Кожна господиня бажає навести лад у своєму помешканні, витрачаючи на це мінімум часу.

Якщо площа будинку або квартири величезна, щоб прибрати пил та сміття краще за все використовувати порохотяг.

Різновиди та принцип роботи порохотягів

Наразі порохотяги в інтернет-магазині представлені неймовірною кількістю моделей, які суттєво відрізняються. Найпростішими варто вважати електричні віники, що становлять собою довгу ручку зі щіткою на кінці. У верхній частині пристрою міститься невелика батарея, а також спеціальне вмістилище для збирання сміття та пилу. Головна перевага таких пристроїв у невисокій вартості та мобільності. Такі порохотяги не вимагають багато часу на очищення та обслуговування. Після роботи достатньо відкрити вмістилище зі сміттям та викинути його. Проте головний недолік акумуляторних порохотягів у невеликій потужності.

Якщо у помешканні мешкає декілька людей, включаючи дітей, варто придбати більш потужні моделі, які працюють від електромережі. Щоб очистити кімнату від пилу, використовують звичайні порохотяги з функцією сухого прибирання.

Принцип роботи порохотягів з функцією вологого прибирання:

  • Найкращими вважають пристрої, які доповнені функцією вологого прибирання. Вони у своєму складі містять спеціальне вмістилище для мийного розчину, а також резервуар, у який збирається рідина, що видаляється з поверхні підлоги.
  • Завдяки цьому вдається ретельно очистити поверхню. Такі прилади досить часто використовують для очищення м'яких меблів та дезінфекції, знезараження салону автомобіля.
  • До трубки та телескопічної щітки під'єднана невелика трубочка з форсунками, через яку подається мийна рідина. Завдяки форсункам розчин перетворюються на активну піну, яка поглинає бруд, після чого він всмоктується.

На що звернути увагу, обираючи порохотяг для будинку?

Наразі досить популярною технікою вважають роботи-порохотяги, які можуть здійснювати сухе і вологе прибирання. Проте через невелику потужність, якість прибирання не ідеальна, тому зазвичай такі апарати використовують щодня. Якщо у вас вже є робот-порохотяг, має сенс придбати потужну модель з функцією вологого прибирання. З використанням такого прикладу очищують як підлогу, так й штори, стіни та стелю. Величезна кількість додаткових щіток дозволяє проникати у кутки та важкодоступні місця.

Корисним придбанням для власників домашніх тварин, стане порохотяг зі спеціальною турбощіткою, яка доповнена спіраллю, що накручує на себе волосся та довгу шерсть. Якщо прибирати з використанням цієї щітки, вдасться очистити килими з довгим ворсом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.