Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 11 листопада 2022, 15:25

Компаньйон Гутника облагородить Зелену маленьким готельчиком

візуалізація

На вулиці Зеленій збудують торгово-офісний центр з готелем.

Сьогодні, 11 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Сергієм Дігтярем з розширенням за рахунок прибудови та надбудови нежитлових приміщень під торговий центр з офісними приміщеннями та готельними номерами на вул. Зеленій, 67 у м. Львові.

Новий торгово-офісний центр з готелем збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,0651 га, що передбачена для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

Згідно з містобудівною документацією, висота нової забудови становитиме 18 метрів та 22,10 метра. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 78,3%. Площа забудови складатиме 510 м², а озеленення – 56 м²

Також передбачений підземний паркінг на 10 паркомісць.

"Йдеться про таку комбіновану будівлю на вулиці Зеленій. Тут пропонується зробити елемент такої змішаної забудови: зберегти елементи історичної будівлі, а також з прибудовою й надбудовою зі сторони вул. Зеленої" – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

За його словами, на першому поверсі будуть торгові приміщення, а на верхніх поверхах розташовуватимуться готельні номери.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть новобудову, належать до зони Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Личаківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, Сергій Дігтяр зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2017 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування, а також діяльністю приватних охоронних служб.

Він є керівником ОСББ "Погулянка-еліт" та власником декількох львівських фірм, серед них ТОВ "Комплекс водних видів спорту" (власник львівського аквапарку "Пляж") спільно з депутатом Львівської міської ради від ВО Свобода Андріяном Гутником.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.