Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 11 листопада 2022, 15:35

Волонтер Літинський забудує Кінескоп офісним центром

візуалізація

Виконком дозволив звести на вул. Героїв УПА, 73 5-поверховий офісний центр з дворівневим паркінгом.

Сьогодні, 11 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Святославом Літинським, Олександром Музичуком та Сергієм Івановим будівлі корпусу 1-А з надбудовою під офісний центр на вул. Героїв УПА, 71-Б та будівлі насосної станції з добудовою під криту автостоянку на вул. Героїв УПА, 73 у Львові.

 

Новий офісний центр збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,1975 га, що передбачена для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

Згідно із містобудівною документацією, висота офісного центру становитиме 31,9 метра, він матиме п'ять поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 78%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, новобудову зведуть на місці закинутої будівлі колишнього заводу "Кінескоп". Також тут пропонується облаштувати дворівневий паркувальний майданчик.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельним нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть офісний центр, належать до зони Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності районного (місцевого) значення відповідно до зонінгу Залізничного району. 

За даними аналітичної системи YouControl, Святослав Літинський, Олександр Музичук та Сергій Іванов зареєстровані як фізичні особи-підприємці з 2007-2008 років у Львові, займаються діяльністю у сфері ІТ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.