Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Борислав

Понеділок, 14 листопада 2022, 16:33

Загинув уродженець Борислава, який повернувся з Казахстану для боротьби з російськими окупантами

Борислав

Сьогодні помер боєць добровольчого батальйону "Карпатська Січ" ЗСУ Олег Барщик, який повернувся з Казахстану для боротьби з окупантами.

Про це повідомляє Бориславська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 14 листопада, загинув боєць добровольчого батальйону "Карпатська Січ" ЗСУ, уродженець Борислава Олег Барщик, який був поранений під час боротьби з російськими загарбниками.

"Барщик Олег 1985 року народження, родом з Борислава. До 2005 року проживав тут на вулиці Героїв ОУН-УПА. У 2005 році виїхав зі свою родиною в Казахстан. Та після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чоловік не зміг залишатися на чужині. Він вернувся в Україну після 17 років життя за кордоном, щоб стати на захист рідної землі. Служив у добровольчому батальйоні "Карпатська Січ" – йдеться у повідомленні.

Олег Барщик отримав бойове поранення 5 листопада, був госпіталізований, а  13 листопада приїхав у Борислав для проходження реабілітації. Причини його смерті з’ясовуються.

Поховають Олега Барщика у Бориславі, а інформацію про зустріч та чин похорону обіцяють повідомити згодом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.