Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

"Укроргсинтез"

miskrada.sokal.lviv.ua

Вівторок, 15 листопада 2022, 12:48

Київська компанія облаштувала нове виробництво у Сокалі

"Укроргсинтез"

Компанія "Укроргсинтез" перенесла частину своїх виробничо-логістичних потужностей до Сокаля.

Про це повідомила Сокальська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Київське науково-виробниче підприємство "Укроргсинтез" перенесло частину своїх виробничо-логістичних потужностей до міста Сокаль.

"У Сокаль ми переїхали у квітні, проводили ремонти, закуповували обладнання і вже у липні розпочали тут повноцінну роботу. Компанія зареєструвала свою діяльність на території Сокальщини, тому сплачуємо всі податки та нарахування у бюджет громади, а це – значний внесок у розвиток громади – 90% з працівників компанії – мешканці Сокальської громади" – наголосив власник компанії "Укроргсинтез" Андрій Толмачов.

"Укроргсинтез" продає дослідження на дуже ранніх стадіях виготовлення ліків. За словами власника фірми, кожна фармацевтична компанія в світі використовувала чи використовує їхню продукцію під час пошуку нових ліків. Компанія займається синтезом різноманітних хімічних сполук. 90% продукції купує світова фарміндустрія, 10% – агрокомпанії та інші. Підприємство вже давно вийшло на міжнародний ринок та тісно співпрацює з фармацевтичними компаніями Європи та Америки.

"Ми цінуємо висококваліфікованих хіміків, лаборантів, саме тому налагодили тісну співпрацю з Львівським національним університетом ім. Івана Франка, пропонуємо його випускникам після закінчення навчання іти до нас працювати" – додав Андрій Толмачов.

Нагадаємо, станом на 26 липня 193 підприємства завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.