Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобицький район

Середа, 16 листопада 2022, 12:27

На Дрогобиччині впали уламки російської ракети

Дрогобицький район

Поблизу одного із сіл Меденицької ОТГ впали уламки російської ракети, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє Дрогобицька районна військова адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 15 листопада, під час повітряної тривоги, яка тривала з 14:45 год до 18:20 год на території Львівської області, поблизу одного із сіл Меденицької громади Дрогобицького впали уламки ворожої ракети. 

"У Дрогобицькому районі поблизу одного із сіл Меденицької громади впали уламки ворожої ракети. На щастя, руйнувань і постраждалих немає" – йдеться у повідомленні.

За інформацією голови Дрогобицької РВА Степана Кулиняка, на місці падіння улаику ракети працюють правоохоронці та оперативна група ДСНС.

Нагадаємо, 15 листопада російські ракети влучили в три об‘єкти критичної енергетичної інфраструктури області, внаслідок чого постраждала одна людина та було знеструмлена більша частина Львівщини.

Вчора Львівську область атакували 13 ракет з літаків дальньої авіації, були пошкоджені об'єкти інфраструктури та дахи житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.